Archív blogu

nedeľa 19. januára 2014

Rybjata na cestách ...





v júni roku pána 2013 sme my traja (A,K,M) vybrali do ruska.  Maroš a favoritka nás čakali v Sochi. 

               naša cesta vlakom : PP- Tatry ---Čierna nad Tysou- Chop (UA)-Kyjev- Rostov- Sochi  (RU).  


 Kyjev, Sochi ...



vystrkovať hlavu von z okienka, umývať si zuby, počúvať rozhovory v zvučných jazykoch, kývať nohami z lehátka ,pozorovať ľudí....hrkotanie vlaku a prenášanie batožiny , skoro 3 dni.... čo sme si priviezli ideme využiť. 

aktívna časť našej cesty: 

cannonig: 


rafting: 


lezenie, ferrata: 



Elbrusové obrázky sú v ďalšom blogu : http://mikeelle.blogspot.sk/2014/01/elbrus.html , cestu domov sme absolvovali na favorite , aby som vzdala patričnú úctu tomuto vozidlu venujem mu hojne záberov----Favorit je náš fejvorit  !



  bezpečne nás priviezol až domov ... samozrejme drobné reparácie Kumštmajstra Maroša bol miestami potrebné... ale vďaka  (ne)čistote a do očí bijúcej preplnenosti nami aj matrošom, sme nemuseli na ruskej hranici ani kufor otvárať, a pod Elbrusom ani na iných miestach a mestách nám ho nik neukradol...





((ďakujeme arťomovi a diane že sme mohli prespať v ich sochianskom byte, marošovej trénerky priateľovi za požičanie raftu, júlii že nás zaregistrovala , rodičom že sa za nás modlili teta brodanská ráno a ujo firment večer no a  kubajz vraví, že by som mala viac čítať. . . :-))































1 komentár: